Heinäcup 2023 (P2012)
Julkaistu: 03.07.2023 22.44

Heinäcup 2023 (P2012)

LoVen edustus tämän vuoden Heinä cup turnauksessa 30.6-2.7 oli 4 joukkuetta, mukaan lähtivät P2012, P2013, T2011, T2010. Matkaan lähdettiin ja varhain perjantai aamuna 30.6 koska turnauksen ensimmäiset pelit pelattiin jo perjantaina. P2012 ensimmäiseksi vastustajaksi tuli raudan luja FC Rauma, tiukan väännön jälkeen P2012 vei voiton ottelusta luvuin 2-1. Päivän toiseen otatukseen vastaan tuli yksi Jyväskylän paikallis seuroista FC Blackbird, tästäkin P2012 taisteli voittoon luvuin 2-7. Voitokkaan aloituksen jälkeen joukkue pääsi majapaikkaan rentoutumaan sekä valmistautumaan seuraavan päivän koitoksiin.

Majoitus paikaksi valikoitui tällä reissulla Scandic Laajavuori joka tarjosi meille hienot puitteet viikonlopulle. Lauantaina ottelu ohjelma oli seuraava LoVe - PaRi (palokan Riento) sekä JJk valkoinen - LoVe. Kovien vääntöjen jälkeen P2012 kairasi itselleen voitot molemmista peleistä ja turvasi näin ollen oman lohkonsa voiton itselleen, eli lauantai eli olisi voinut paremmin mennä joukkueen osalta. Sunnuntai aamuna oli joukkueessa havaittavissa pientä jännitystä tulevaa päivää kohtaan, koska tiedossa oli että jos seuraava peli päättyisi meidän voittoon niin tie finaaliin olisi auki meille. Ensimmäisenä sunnuntaina vastaan asettui JJk sininen, tiukka ottelu tarjosi tapahtumia molemmille joukkueille ja loppuvihellyksen kuuluessa oli tilanne 1-1 ja näin siirryttiin rangaistuslaukauksiin joissa LoVe oli tällä kertaa ei voitokkaampi eli FINAALISSA OLLAAN!!.

Finaalissa ja vastaan asettui EuPa joka tarjosi todella kovan vastuksen ja alkoi jo näyttää ottelun lähetessä loppua että tämänkin peli tulos ratkottaisiin rangaistuspotkuilla, mutta niin vain EuPa pääsi viimeisillä minuuteilla tekemään maalin ja näin ollen vei kirkkaimman pokaalin mukanaan. P2012 suoriutui turnauksessa siis toiselle sijalle. Matka jäi varmasti koko joukkueen mieliin ja tätäkin reissua tullaan varmasti muistelemaan pitkään, ja ensi kesän turnausmatkan suunnittelu voi nyt alkaa.

Seuran uusimmat