Seuran esittely


Johdanto

Urheiluseura Lohtajan Veikot ry:n tarkoituksena on edistää lohtajalaista liikunta-ja urheiluharrastusta. Tähän tavoitteeseen päästään tukemalla niin kilpaurheilua kuin harrasteliikuntaa.

Liikuntatoimintaa järjestetään yhteistyössä Kokkolan kaupungin kanssa. Tavoitteena on tarjota jokaiselle lapselle, nuorelle ja aikuiselle mahdollisuus liikunnan harrastamiseen joko kilpaurheilun tai terveysliikunnan avulla. Toimintaa rahoitetaan koko jäsenistöä kiinnostavilla hankkeilla ja tempauksilla.


Hallinto

Lohtajan veikot ry:n toimintaa pyörittää johtokunta, jota johtaa seuran johtokunta. Johtokunta koostuu jaostojen puheenjohtajista, sekä muutamasta muusta liikuntaihmisestä. Johtokunta kokoontuu tarvittaessa n. 4-6 kertaa vuodessa ja kutsuu kokoon sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset, joissa jäsenet voivat tehdä aloitteita.


Jaostotoiminta

Lohtajan veikot ry koostuu hiihto- ,jalkapallo-, lentopallo-, painonnosto- ja yleisurheilujaostoista. Jaostot nimitetään syyskokouksessa ja ne vastaavat oman lajinsa suunnittelusta, toiminnasta ja taloudesta. Toiminnan järkeistämisen ja tehostamisen kannalta joka jaostolla on oma tili, jonka puitteissa jaosto toimii.


Painopistealueena tulevat olemaan:

-Lasten ja nuorten liikuntaharrastusten tehostaminen

-Kilpaurheilun aseman kohottaminen piirin sisällä

-Terveysliikunnan tiedostaminen kuntalaisille

-Tiedotustoiminnan kehittäminen